Artiesten Nieuws 07/08/2023

De Tijd Van Toen met Jacky Lafon in Première in Het Witte Paard

De Tijd Van Toen met Jacky Lafon in Première in Het Witte Paard

BLANKENBERGE, 6 augustus 2023 – Deze namiddag ging De Tijd Van Toen – van en met Jacky Lafon – in première in Het Witte Paard. Het is de 3e zomerproductie, die in minder dan 2 weken tijd gelanceerd werd in de iconische revuetempel.

De Tijd Van Toen

Wanneer je over revueshows spreekt, spreek je over Jacky. Geen enkele andere artiest beheerst dit vak zo goed als zij. Ieder jaar opnieuw toont Jacky Lafon wat de succesingrediënten voor een revueshow zijn. Een gezonde portie humor, veel muziek en dans, overgoten met een portie glitter en glamour.

Na een kort eerbetoon aan Nicole & Hugo, kondigt Jacky Lissa Lewis aan, die een medley van Conny Vandenbosch brengt. Lissa – dit jaar voor het eerst op het podium van Het Witte Paard – is trouwens niet de enige mooie stem die we horen in De Tijd Van Toen. Met David Vandyck, Jan Wuytens en Patrick Onzia laat Jacky zich omringen door een straffe generatie van Vlaamse zangers.

Met Patrick Onzia heeft Jacky bovendien ook de perfecte tegenspeler gevonden voor al haar grappige sketches.

Qua glitter & glamour kunnen de Vegas Showgirls niet ontbreken, maar ook zij verrassen mooie balletoptredens. Zo ook tijdens de Balade voor Adeline, begeleid door Jan Wuytens op de piano. Bijzonder vertederend is trouwens de aanwezigheid van het kinderballet van Dance Nrgy, onder leiding van Muriel Defever.

Kortom, ook dit jaar overtreft Jacky zich voor de zoveelste maal in haar show De Tijd Van Toen.

Ben Van den Keybus

Ben Van den Keybus: Dit is voor ons wel een echt bijzondere zomer aan het worden. Na de succesvolle premières van It’s My Life en Van Dyke & Friends, lanceren we vandaag met De Tijd Van Toen, een 3e productie van topniveau. Jacky bewijst voor de zoveelste keer haar liefde voor het vak en haar liefde voor het publiek.

Praktisch

De Tijd Van Toen:

  • iedere zondag-, maandag- en dinsdagmiddag tot 3 september.
  • Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10 september t.e.m. 30 septemberBoeken kan via www.witte-paard.be of via 070 250 200

 

ADVERTENTIE