Artiesten Nieuws 06/05/2022

Jo Vally ‘in het nieuw’…

Nu de zomer voor de deur staat en we corona hopelijk stilaan mogen vergeten, komt Jo Vally ons verrassen met zijn nieuwe zomersingle “De zomer van ons twee”. Vrijdag de 13e, als dat maar goed komt, neemt hij de clip op die je dan even later op MENT kan zien.

Het nummer heeft wel een verrassende sound voor Jo Vally. Zijn producer en componist Manfred Jongenelis heeft in samenwerking met zijn team van jonge schrijvers overwogen wat voor Jo de beste keuze was. Ze hebben hiervoor de volledige discografie van Jo Vally beluisterd. 

Na heel wat schrijfwerk, en in samenspraak met Jo zelf, zijn ze tot een schitterend resultaat gekomen. Hieruit blijkt dat Jo eigentijdse muziek anno 2022 wil brengen! 

Manfred zorgde voor de arrangementen, verzorgde samen met Sharona Jongenelis en Jody Pijper de backings, en liet de gitaren in de handen van Bas van Wetten. 

We wisten al langer dat Jo Vally heel wat in zijn mars heeft, maar met deze nieuwe aanpak toont hij, dat ook de hedendaagse ritmes, niet aan hem voorbij zijn gegaan. 

 Jo hoopt dat deze nieuwe single in de smaak zal vallen van de radiomakers en dat hij de kans krijgt deze “nieuwe Jo Vally” te tonen in gans Vlaanderen.  

Hoe heet de single? ‘De zomer van ons 2’!

Uitkijken naar de clip .. op MENT.

ADVERTENTIE