home
MENT  » MENT RADIO

Luister nu LIVE naar MENT 

MENT live luisteren kan via de app of via de website.

 

Via de website

www.mentradio.be

 

Via de app

de app is beschikbaar voor mobiele gebruikers
(apple iOS - Iphone & IPAD) en (Android)

MENT Slimme Radio kan worden beluisterd :

- Op iPhone of iPad via de Apple Store (zoeken naar : MENT Slimme Radio)
- Op Android toestellen via Google Play (zoeken naar : MENT Slimme Radio)

De applicatie is gratis.

 

 

 

 

 

GEEN MENT OP FM, MAAR WEL KLAAR VOOR DE TOEKOMST:

Bart Herman zong het keihard, bijgestaan door zowat de hele Vlaamse Showbizz… ‘We willen MENT op de radio’.
Meer dan 10.000 reacties van jullie … een ijzersterk dossier waar we hard aan werkten. Maar het mocht niet baten.


De radiolicentie gaat naar een lokale radio uit Brugge. Uiteraard wensen we de collega’s alle succes toe.

 

De radiolicenties waren keihard. Topradio verliest alles. Familyradio en Club FM verliezen alle vergunningen die hen toelaten landelijk of semi-landelijk uit te zenden. Zenders moeten mensen ontslaan, mensen die de afgelopen jaren fiks investeerden in het maken van goeie radio blijven verweesd achter. MENT en de Vlaamse showbizz mist een extra kans, maar in vergelijking met hen valt dat dus mee.

MENT gaat uiteraard loeihard door. Want het allerbelangrijkste, iets wat MENT als enige speler heeft en haar uniek maakt, is haar 24-uur televisiekanaal dat ook volop thuis ‘als radio’ wordt opgezet. Radio met daarbovenop nog es hoogwaardig beeldmaterieel, een toffe look and feel, stevige jingles, trailers die je de dag door mee nemen in dat heerlijke gevoel.

 

‘WANT JE VOELT ZO GOED… WAT MENT MET JE DOET’.

 

MENT zal zich focussen op alles wat haar de grootste themazender van Vlaanderen maakt. Haar uniek profiel, haar muziekaanbod, toffe programma’s, presentatoren die met de beide voeten in de showbizz staan.

MENT SLIMME RADIO, de audioversie van MENT TV, is ideaal voor wie buitenshuis is… In de tuin, op het strand, via de oortjes van je smartphone in de stad of op een terrasje..
En natuurlijk in het buitenland. Want door het wegvallen van de roamingkosten kan je in de hele Europese unie zonder extra kosten MENT beluisteren.

 

DAB+:


Niet meteen wellicht. Met een FM-licentie zou MENT meteen toegetreden zijn tot het DAB+ - netwerk. Maar de extra kost nu is nog niet in verhouding tot het aantal gebruikers en vertaalt zich niet in een inkomstenmodel dat die kost laat dragen. We zijn fan, we juichen deze nieuwe technologie toe, maar willen de inkomsten uit reclame bij MENT in eerste instantie aanwenden in het maken van goeie programma’s en het kansen bieden aan de Vlaamse artiesten. Dat komt nu het grootst mogelijk aantal mensen ten goede.

 

ONLINE:


In de nabije toekomst zal MENT verder ook sterk online inzetten. We kunnen je daar in een later stadium meer over vertellen.

 

TV:


Televisie is en blijft de belangrijkste component.

  • Via Telenet in HD in Vlaanderen en Brussel.
  • Via SFR in hartje Brussel
  • Via Proximus in Vlaanderen, Brussel en zelfs Wallonië.

 

WAT MOET JE ZEKER DOEN:


- Thuis je TV opzetten… Om te kijken of te luisteren. MENT is een hele dag door je ideale gezel


- De gratis MENT SLIMME RADIO app downloaden, dat kan zowel voor Android als voor iOS. Zo neem je de muziek van MENT ook buitenshuis mee.

 

- en gewoon genieten van MENT ... :)